STORE POLICY

LEGAL NOTICE

A Coffewear internetes oldal és webáruház (https://coffewear.com), melynek Üzemeltetője:

Győrbíró Csenge e.v.

Székhely: 1165 Budapest Erkel utca 4

Adószám: 55287216-1-42

Nyilvántartási szám: 55135126

A céget bejegyző hatóság: Budapest Főváros Kormányhivatala, XVI. Kerületi Hivatala, Kormányablak és Okmányirodai Osztály

Kamara: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)

Email: gyb.csenge@gmail.com

Telefonszám: +36705328101

Bankszámlaszám: 16200223-10120422

Bank: MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.

IBAN: HU42162002231013160400000000

SWIFT kód: HBWEHUHB

Cím: H-1062 Budapest, Andrássy Ave 98.

Tárhelyszolgáltató: Wix.site. (150 Elgin Street, Suite 800, Ottawa, ON K2P 1L4, Canada)

JOGI NYILATKOZAT

A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott feltételeket és szabályokat.

Szerzői jogok

A weboldal teljes tartalmát, különös tekintettel az oldalon található fotó anyagokra, az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos egészben vagy részeiben másolni, továbbadni, terjeszteni. A weboldalon található tartalmak közlése, feldolgozása csak a weboldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélyével és a forrás feltüntetésével történhet. A weboldal tartalmát látogatóink letölthetik, képernyőjükön megjeleníthetik, kinyomtathatják, de azokat nem sokszorosíthatják. A felhasználók a weboldal tartalmát, illetve annak részeit kizárólag saját, személyes célra használhatják. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz, a weboldal Üzemeltetőjének írásbeli hozzájárulása szükséges. A jogosulatlan felhasználás, büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A weboldal üzemeltetője követelheti a jogsértés miatt bekövetkezett anyagi és/vagy erkölcsi kárának megtérítését.

A weboldal tartalma

A közölt adatok tartalmáért, azok betartásukért és annak következményeiért, valamint aktualitásáért az Üzemeltető nem vállal felelősséget. Az oldalon közzétett információk csak tájékoztató jellegűek. A megjelentetett információk nem minősülnek hirdetésnek. A weboldalon található információk alapján hozott illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért az Üzemeltető nem vállal felelősséget.

Bárki használhat a Weblapra, azaz a Coffewear oldalára mutató hivatkozást (link), azonban a felhasználás módja és terjedelme nem sértheti jelen jogi nyilatkozat egyetlen pontját sem.

Tilos a Coffewearrel való kapcsolat valótlan, félrevezető módon történő feltüntetése, illetve a felhasználó nem tehet közzé valótlan információt a Weblappal összefüggésben vagy azzal kapcsolatosan, különösen nem a Coffewear szolgáltatásairól. A Coffewear logójának, védjegyeinek használata kizárólag előzetes írásbeli engedély alapján lehetséges.

 

Felelősségvállalás

A weboldalon szereplő linkek egy része más által üzemeltetett honlapokra vezet, mely kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez Üzemeltető weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az Üzemeltető haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket, legyen az polgári jogi, büntetőjogi vagy egyéb vonatkozású.

A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Üdvözöljük weboldalunkon. Kérjük, olvassa el figyelmesen Adatvédelmi nyilatkozatunkat. A jelen Adatvédelmi nyilatkozat vonatkozik arra, amikor Ön meglátogatja vagy termék vásárlása nélkül böngészi weboldalunkat, regisztrál a Coffewear weboldalon, valamint amikor termékek vásárlására használja a szolgáltatásainkat. A coffewear.com weboldalt a Wix  webáruház szoftvere kezeli és üzemelteti, amelynek bejegyzett székhelye Tel Aviv, Israel. A Wix webáruház szoftver a cooffewear.com weboldal felhasználóinak személyes adatait, Győrbíró Csenge egyéni vállalkozóval közösen kezeli (a továbbiakban együttesen a "Társaságok").

HOGYAN ÉS MILYEN CÉLRA HASZNÁLJUK A SZEMÉLYES ADATAIT?

A személyes adatok gyűjtésének jogalapja távollévő felek közötti szerződés teljesítéséhez szükséges ok, továbbá az Adatkezelő számlázási-bizonylatolási kötelezettségből eredő jogi kötelezettség harmonizációban a GDPR 6. cikk (1) bekezdésével. A Társaságok az Ön személyes információit a megrendelések feldolgozásához, a fizetéshez, valamint személyre szabott vásárlási élmény biztosítása érdekében használhatja fel. Továbbá felhasználjuk az Ön adatait a megrendelései teljesítéséhez és szállításához, és a fiókja kezeléséhez is. Az Ön által megadott személyes információkat felfedhetjük hitelreferencia vagy csalás megelőző ügynökségeknek, amelyek nyilvántarthatják ezeket az információkat. Az Ön személyes információit megoszthatjuk a Társaságokon belüli más kereskedelmi részlegekkel is. Az Ön számlázási adatai feltöltésre kerülnek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal online rendszerébe, illetve megoszthatjuk azokat az egyéni vállalkozás mindekori könyvelőjével. Amikor erre törvény kötelez bennünket, az Ön adatait felfedhetjük bármely illetékes szabályozó hatóságnak. Az Ön személyes információit felhasználhatjuk arra is, hogy marketing hírleveleket küldjünk, de kizárólag a preferenciáinak megfelelően. Az Ön adatait nem adjuk ki harmadik fél számára marketing célú felhasználásra. A weboldal forgalmára, az eladásokra, kívánságlistákra vonatkozó információkat összegyűjtjük, és továbbadhatjuk harmadik feleknek, de ezek az információk nem tartalmaznak olyan adatokat, amelyek Önt személyesen azonosíthatják.Végül, az Ön személyes információit, a nem-személyes adatokkal együtt, felhasználhatjuk belső marketing és demográfiai tanulmányainkhoz is, a vásárlói minták megfigyelésére, hogy folyamatosan fejleszthessük a weboldalunkat a látogatói igények jobb kielégítése érdekében.

MENNYI IDEIG TÁROLJUK SZEMÉLYES ADATAIT?

Az adatkezelés időtartama jogos érdekből a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § alapján a számviteli bizonylatokat esetében a termék leszállításától számított 8 év, szerződés teljesítéséhez szükséges adatok esetén 5 év. Számviteli bizonylatnak minősül a megrendelés leadása, a vásárlásról kiállított számla, valamint a megrendelt termék futárszolgálatnak való átadásáról, és az általuk való teljesítésről szóló dokumentum, igazolás.

A birtokunkba került adatokat és e-mail címeket az Adatkezelő jogos érdeke alapján visszavonásig őrizzük.

FELIRATKOZÁS ÉS LEIRATKOZÁS

A Társaságok csak azután dolgozzák fel az Ön személyes adatait reklámanyag és direkt marketing vagy egyéb kereskedelmi kommunikáció küldéséhez, beleértve az e-mailt, SMS üzenetet vagy hagyományos postai levelet, ha Ön ehhez hozzájárult. Minden alkalommal, amikor szükség van az Ön hozzájárulására, előre tájékoztatni fogjuk Önt és lehetőséget adunk arra, hogy a megfelelő jelölőnégyzetek bejelölésével megadja vagy megtagadja a hozzájárulását a személyes adatainak, a fenti célokra történő felhasználásához. Tájékoztatni kívánjuk, hogy bizonyos törvény által meghatározott esetekben a Társaságok az Ön hozzájárulása nélkül is feldolgozhatják az Ön személyes adatait. Sor kerülhet erre, a Társaságoknak törvényi kötelezettségeinek teljesítése, illetve a rendelések feldolgozása során. A Társaságok garantálják a felhasználóik számára, hogy amennyiben kérik, bármikor és indoklás nélkül lemondhatják a Társaságok által nyújtott szolgáltatásokat.Mindenkor fel fogjuk kínálni Önnek a lehetőségét a leiratkozásra, bármely olyan szolgáltatásunkról vagy hírlevelünkről - amelyre korábban feliratkozott -, amennyiben meggondolja magát. Minden Önnek küldött e-mail tartalmazni fog egy egyszerű automatizált leiratkozási linket, hogy le tudjon iratkozni az adott címlistáról.

PAYMENT METHODS

-BANK TRANSFER

- Credit / Debit Cards

- Offline Payments